Новини

Вугілля

Вугілля

Умови доставки та купівлі вугілля у ДніпріЯк альтернатива вугіллю, можна використовувати торф для опалення. Ми пропонуємо купити торф'яні брикети Рівненського та Чернігівського родовищ. Торф'яні брикети можна купити в мішках (30-40 кг в одному мішку), вартість якого розраховується в залежності від в..

Пінопласт

Пінопласт

Купити пінопласт за доступною ціною можна через інтернет-магазин ПІНОПЛАСТ ПЛЮС, а також через форму зворотного зв'язку з менеджером. Наша компанія пропонує великий каталог пінопласту для утеплення фасаду будинку або стін квартири як зовнішніх, так і внутрішніх. Пінопласт представлений у широкому ас..

Що таке лужна сітка?

Що таке лужна сітка?

Сітка фасадна захисна Пінопласт Дніпро Плюс використовується для зміцнення та будівництва як великих, так і невеликих об'єктів. Не важливо, який за величиною будівельний об'єкт у вас, важливо знати одне важливе правило – сітка фасадна захисна має бути лужною!Лужна сітка має підвищену резистентність ..

Утеплення будинку Єврофасадом

Утеплення будинку Єврофасадом

Утеплення будинку ЄврофасадомЄврофасад – це якісне утеплення стін будинку з чудовим декоруванням зовнішньої обробки. Легкий та швидкий монтаж плит дозволяє здійснювати утеплення у будь-яку погоду, гарантуючи при цьому високу міцність та витривалість матеріалу.Плити Єврофасаду зберігають тепло у Вашо..

Технологія армування стін

Технологія армування стін

Завдяки впровадженню технології армування стін після зовнішнього утеплення досягається ефективне підвищення стійкості штукатурки до виникнення тріщин та небажаного розтріскування від різноманітних вібрацій. Армування стін здійснюється за допомогою сітки, поміщеної між двома шарами суміші, що клеїть...

Утеплення стін пінопластом своїми руками

Утеплення стін пінопластом своїми руками

Клей для пінопласту та інших видів теплоізоляції будинку підбирається виходячи з технічних характеристик самого клеючого складу та рекомендацій виробників клею залежно від стану стін та клімату регіону. Основні групи клеючих складів у нашому інтернет-магазині:клей для внутрішніх робітклей для зовніш..

Підготовка стін до утеплення пінопластом

Підготовка стін до утеплення пінопластом

Увага: Використовуйте тільки ізоляційні фасадні панелі, схвалені для будівель. Тільки тоді ви маєте гарантію виробника на тривале користування ізоляційним фасадом. 1-й крок: перевірка стану утеплення стін тепловізором Перевірка фасаду тепловізором Перевірка фасаду тепловізором виявляє слаб..

Як обрати вугілля для опалення

Як обрати вугілля для опалення

Перед тим, як вибрати вугілля для опалення, необхідно переконатися, що саме вугілля підходить для вашого виду котла або печі. У сучасних котлах такі вказівки будуть у специфікаціях. Якщо їх немає, або у вас казан давно в експлуатації, ви завжди можете самостійно визначити цей параметр елементарною к..

Торф'яні брикети. Обираємо паливо

Торф'яні брикети. Обираємо паливо

Торф'яні брикети. Обираємо паливоНайпопулярніший і споконвіку відомий всім і всюди вид палива - це дрова. Однак ми живемо у світі нових технологій, і прогрес не стоїть на місці. На зміну поліну прийшли торф'яні брикети. Виробництво цього виду палива запустилося завдяки науковим розробкам із застосув..

Кам'яна (базальтова) вата

Кам'яна (базальтова) вата

Кам'яна вата – це матеріал для утеплення, який виготовляється з розплавлених магматичних порід (габро та базальт). Кам'яна (базальтова) вата застосовується для звуко- та теплоізоляції будівель. Кам'яна (базальтова) вата – це натуральний матеріал із вмістом каменю близько 95%.Кам'яна вата є негорючим..

Пісок, його властивості та використання

Пісок, його властивості та використання

Пісок – це сипкий матеріал, який використовують у будь-яких будівельних роботах.Широке застосування пісок має у будівництві, а також є надійною основою, служить відмінним компонентом для виготовлення безлічі будівельних матеріалів та різних розчинів. Досить широко використовується при роботі з фунда..

Утеплення фундаменту пінопластом

Утеплення фундаменту пінопластом

Для армування утеплювача необхідно використовувати армувальну сітку. Це дозволить уникнути тріщин при висиханні оздоблювального матеріалу. Для цього можна вибрати склосітку Fiberglass 145, 50 м..

Кріплення листів пінопласту при фасадному утепленні

Кріплення листів пінопласту при фасадному утепленні

Потім обробляють стики грибків та утеплювача. Далі проводиться тертка для корекції стиків пінопласту. Після кріплення монтується армувальна сітка, наноситься шар, що вирівнює, грунтується поверхня і проводиться фінішне оздоблення фасадного утеплення. ..

Чи потрібно утеплювати фасад?

Чи потрібно утеплювати фасад?

На сьогоднішній день багато хто замислюється про утеплення фасаду. Давайте поговоримо про це докладніше. Що ми отримуємо безпосередньо від утеплення? Чи не будуть витрачені кошти на будівельні матеріали, витрачені марно. Раніше ж жили люди і без утеплення. Ми відповімо: «Фасад утеплювати потрібно, т..

Фінішна шпаклівкам та фарбування фасаду

Фінішна шпаклівкам та фарбування фасаду

На сайті Пінопласт-Плюс представлений широкий вибір шпаклівок та фарб для фінішного оздоблення фасаду. Шпаклівки виробляються, як готові розчини або сухі суміші. Фасадні шпаклівки застосовують для вирівнювання стін будівель, а також як підготовку основи для фінішного декоративного оздоблення. З вико..