Новини

Як правильно зберігати дрова для печі

Як правильно зберігати дрова для печі

З настанням холодного сезону багато власників задаються питанням купити хороші дрова недорого з доставкою. Однак після того як ви замовили першу партію дров, перед вами постають інші питання. І перше з них полягає в правильному зберіганні дров. Зрештою, ви ж не хочете, щоб у середині зими виявилося,..

Як вибрати найкращі дрова для пічного опалення

Як вибрати найкращі дрова для пічного опалення

Дрова - один із найпоширеніших видів біопалива в Дніпрі.Більша частина деревини, що видобувається в наших лісах, використовується як для промисловості, так і для виробництва енергії.Думаючи про те, які дрова для системи опалення можуть найкраще підійти, ми повинні враховувати деякі аспекти, які допо..

Скільки дров потрібно для печі

Скільки дров потрібно для печі

Усі, хто стоїть перед завданням купити недорого дрова для опалення будинку, ставлять запитання: "Яку кількість дров необхідно купити на холодний сезон?". Відповісти на таке запитання досить складно!Це очевидне запитання, але точна кількість необхідних дров залежатиме від того, як часто Ви будете вик..

Де купити дрова для своєї печі

Де купити дрова для своєї печі

Щойно ви стаєте власником пічного опалення, у вас автоматично постає питання: де купити якісні та недорого дрова?І тут ви стикаєтеся з низкою проблем, адже постачальників багато, але не всі гарантують якісне тверде паливо.Одним із найпривабливіших моментів у придбанні дров є можливість безоплатно за..

Дрова

Дрова

Літо добігає кінця. Власникам приватних будинків час подбає, щоб взимку в приміщенні було тепло, затишно. Дрова - оптимальний варіант, якому віддають перевагу. На ринку представлено безліч найрізноманітніших пропозицій. Пропонують породи різної обробки (метрові, колоті, цурки). Спробуємо розібра..

Вугілля довгопламенне газове

Вугілля довгопламенне газове

Щоб початок опалювального сезону не застав Вас зненацька і в зимовий період у будинку було тепло і затишно, саме час подбати про паливі. Незважаючи на те, що багато власників приватних будинків перейшли на електричне та газове опалення, тверде паливо залишається досить затребуваним. Одним з його..

Які існують види дров

Які існують види дров

Кожна людина, що стикається з проблемою купити дрова недорого в холодний період, має на меті вибрати добре витримані дрова, для якісного опалення та максимального ккд печі.Однак корисно знати, які породи деревини ви купуєте. Це пов'язано з тим, що кожна порода деревини володіє індивідуальними характ..

Що таке правильно витримані дрова та вологі дрова

Що таке правильно витримані дрова та вологі дрова

Що таке правильно витримані дрова та вологі дрова  Що таке правильно витримані дрова і вологі дрова? І як ці два терміни впливають на вибір дров для опалення будинку? Ці терміни стосуються деревини, що перебуває у двох різних станах підготовки.Волога деревина (також відома як зелена д..

Чому важливо купувати в Дніпрі саме правильні дрова для своєї печі.

Чому важливо купувати в Дніпрі саме правильні дрова для своєї печі.

З наближенням зими виникає потреба в якісному обігріві свого житла. Багато жителів Дніпра хочуть купити дрова. І відповідно у них виникає питання: чи не можна просто спалити в своїй печі будь-яку стару деревину? Ми настійно рекомендуємо цього не робити з цілої низки причин.Чому так важливо купувати ..

Дрова як джерело палива. Нюанси вибору деревини.

Дрова як джерело палива. Нюанси вибору деревини.

У кожному районі нашої країни, з настанням сезонних похолодань, з'являється потреба в обігріві приміщень.Способів обігріти своє житло, на сьогоднішній день, існує безліч. Однак найнадійнішим і найефективнішим опаленням залишається дров'яне опалення. Сучасне виробництво опалювальних систем на..

Особливості застосування дров у якості палива

Особливості застосування дров у якості палива

Дрова – найпоширеніший, доступний та екологічний вид палива. Їх використовують у камінах печах, саунах, лазнях, сучасних твердопаливних котлах, тому дрова колоті Дніпро є дуже затребуваним матеріалом.За критерієм тепловіддачі дрова вважаються менш ефективним паливом, ніж, наприклад, вугілля. Для при..

Переваги пінопласту для утеплення будівель

Переваги пінопласту для утеплення будівель

Пінопласт – дуже поширений матеріал у будівельній сфері, що використовується як утеплювач. На пінопласт ціна Дніпро, як і по всій Україні, є дуже доступною, і це одна з головних переваг матеріалу. З його допомогою можна ефективно утеплити будівлю житлового чи промислового призначення та вкластися на..

Вугілля антрацит та торф'яні брикети

Вугілля антрацит та торф'яні брикети

Торф'яні брикети та вугілля антрацит Дніпро широко застосовуються у сучасних твердопаливних котлах. Такі системи опалення популярні у побутових, комунальних та промислових цілях.Торф'яні брикети є пресований торф в брикетах однакової форми. Це екологічне паливо, яке використовується в камінах, лазня..

Види та сфера застосування пінопласту

Види та сфера застосування пінопласту

Пінопласт – один з найбільш затребуваних теплоізоляційних матеріалів, що має невелику вагу, тепло- та звукоізоляційні властивості, легкість в обробці та монтажі. Матеріал знайшов своє застосування у будівельній сфері, а й у металургії, промисловості, виготовленні рекламної продукції, упаковки р..

Утеплювач

Утеплювач

Тепло-, шумо- та вологоізоляція житла та економія витрат на опалення – завдання для теплоізоляційних матеріалів різних видів та властивостей. Утеплювач створює бар'єр для навколишнього середовища на фасаді, підлогах та покрівлі житлових приміщень. Незалежно від бренду, популярності та особливого зас..